Transport, verzendmethode & voorwaarden

Verzendmethode en bezorging

Pakketten worden zowel bezorgd door TNT Post, de trapleuningen,tafels en balustrades worden door  DGO express transport verzonden. DGO Express b.v. is specialist in logistiek.Wanneer uw order verzonden wordt, ontvangt u van ons een bericht waarin staat welk bedrijf uw pakket zal afleveren. TNT Post bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de TNT medewerker een kennisgeving bij u in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoorwaar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen.DGO transport doet twee bezorgpogingen bij u. Bent u de eerste keer niet thuis? Dan komt de bezorger nog een keer terug. U ontvangt een kennisgeving in de bus waar een telefoonnummer op staat. U kunt dit nummer bellen om desgewenst een afspraak te maken over het bezorgmoment.

De levering moet direct na ontvangst direct wordegecontroleerd ovolledigheid en eventuele transportschade, u kunt na een langer tijd van 1 week geen aanspraak meer maken op onvolledigheid of schade aan de producten van ons.

Verzendkosten

De verzendkosten worden vermeld aan het einde van het bestelproces en zijn afhankelijk van het soort producten. Het is van het grootste belang dat onze producten ook zonder beschadigingen bij de klanten worden afgeleverd. Daarom werkt Schaapman Rvs samen met TNT en DGO als vaste transporteur die de zelfde visie heeft qua kwaliteit en zorg.

 

Uw order zelf afhalen

U kunt uw bestelling zelf komen afhalen bij ons magazijn in Nijensleek. Wanneer u hiervoor kiest vervallen de verzendkosten. Nadat wij uw bestelling hebben klaargezet, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Bij het afhalen dient u het bedrag contant aan ons te betalen. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw bestelling online vooruit betalen.

Het afhaal adres is:

Schaapman RVS Design

Moersberger erven 6

8383EA Nijensleek

Nederland

Levertijd

Binnen 3 minuten ontvangt u van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode en onze voorraad:- iDEAL, Betaling achteraf, Creditcard en PayPal. Uw order wordt de volgende dag verzonden wanneer alle producten op voorraad zijn.De levertijd van de op maat gemaakte producten bedragen 6-10 dagen.

Gratis huisnummer

Het gratis huisnummer wat wij meeleveren bij een bestelling boven de €200,00 is het huisnummer van het opgegeven factuuradres, bij eventueel wijzigen van dit nr kunt u tegen bijbetaling als het meer cijfers zou beteffen dit kunnen aangeven bij onze administratie.