Waarom kiezen voor RVS Design?

Luxe roestvrijstalen Balustrades en Trapleuningen zijn sieraden voor uw huis en keuken, voor een levenslang genot. De balustrades en trapleuningen worden exact op maat gemaakt in ieder gewenst design.

Vakmensen brengen uw ideeën tot leven met behulp van hoogwaardige technologie en met oog voor detail en kwaliteit. De toepassing Luxe roestvrijstalen werkbladen en achterwanden zijn sieraden voor uw keuken eventueel worden werkbladen worden op maat gemaakt in ieder gewenst design.

Glas balustradesre2

De toepassing van RVS producten geeft uw huis en/of tuin een moderne uitstraling, of u nu kiest voor een strak of een wat speelser design. Met de producten van Schaapman RVS haalt u een stukje onverslijtbaar design in huis.

Behalve in tuin gerelateerde producten zijn wij gespecialiseerd in RVS design van trapleuningen, glasbalustrades, plinten en hekwerken. Desgewenst kunnen wij de betreffende producten ook bij u ter plaatse komen inmeten en/of plaatsen.

Rvs plinten staan prachtig met alle vloerbekleding als bijvoorbeeld natuursteen vloeren, grindvloeren, betonlook vloeren, gietvloeren, kurk, marmoleum etc. Rvs plinten kunnen zowel gezette plinten van 10 tot 15mm zijn, welke strak om de hoeken heen worden geplaatst maar ook een superstrakke platte plint voor siergrindvloeren en gietvloeren. Hiervan worden de buitenhoeken ter plaatse om de muur gebogen dus ook een strak geheel, dus geen koppel en hoekstukken.

Plinten kunnen in alle hoogtes worden geleverd. De plinten worden geplaatst met een sterke beschermfolie dus hier kan niets mee gebeuren als de vloer gelegd word. De folie word nadat de vloer erin ligt verwijderd. De toepassing van RVS Plinten geeft uw huis of bedrijf een moderne uitstraling, of u nu kiest voor een strak of een wat speelser design.

 

Bestel online onze nieuwste RVS Design producten: